• Badkamers

De badkamer is een centrale ruimte in uw huis. Voor de een praktische ruimte en voor de andere een ruimte waar u even kunt ontspannen. Wij helpen graag met het plaatsen en realiseren van deze badkamer. Wij werken alles netjes af, zoals we met u hebben afgesproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afwerken met kitnaden en het leveren van tegel- of stucwerk.

  • Daken

Het aannemersbedrijf verzorgt dak reparaties. We maken compleet nieuwe daken en maken, indien nodig, de bijbehorende constructieberekeningen. Ook kunt u ons bereiken om dakramen te leveren en/ of te plaatsen. Daarnaast vernieuwen we dakkapellen, renoveren ze en/of plaatsen we dakkapellen.

  • Aanbouw

U wilt u huis vergroten d.m.v. een aanbouw aan het huis. Aannemersbedrijf van Gorp denkt met u mee en realiseert uw plannen. Indien nodig, verzorgen wij de benodigde bouwtekeningen, de daarbij behorende constructieberekeningen volgens de euro code en dienen wij uw vergunning in bij de gemeente. Na goedkeuring van deze vergunningsaanvraag, starten wij met het realiseren van de aanbouw volgens planning.

  • Verbouw

U wilt u huis verbouwen. Aannemersbedrijf van Gorp denkt met u mee en realiseert uw plannen. Indien nodig, verzorgen wij de benodigde bouwtekeningen, de daarbij behorende constructieberekeningen volgens de euro code en dienen wij uw vergunning in bij de gemeente. Na goedkeuring van deze vergunningsaanvraag, starten wij met het realiseren van de verbouwing volgens planning.

  • Metselwerken

Wij verzorgen bijna alles wat te maken heeft met metselwerken. Om maar wat voorbeelden te geven; muren voor een aanbouw, muren voor nieuwbouw, plantenbakken en tuinmuren.

  • Keukens

Veel mensen vinden de keuken een favoriete ruimte in hun huis. Je brengt er veel tijd door met familie en vrienden. Wij helpen graag met het plaatsen van een keuken. Mocht u een nieuwe keuken willen, of uw oude willen aanpassen, dan kan aannemersbedrijf van Gorp u daarmee helpen. Wij denken met u mee, voor eventuele andere mogelijkheden en in verschillende prijsklassen. Wij kunnen ook zorgdragen voor een nette afwerking van uw gehele keuken d.m.v. het leveren van tegel- of stucwerk.

  • Grote en kleine onderhoudswerkzaamheden

Onder grote en kleine onderhoudswerkzaamheden verstaan wij bijvoorbeeld het vervangen en leveren van kozijnen, het realiseren van timmerwerk en bijvoorbeeld het vervangen van dakpannen.

Wij kunnen eens per jaar bij u langskomen om uw schoorsteen te vegen. Zodat u altijd verzekerd bent tegen schoorsteenbrand. Bij schade of veroudering kan ons bedrijf uw schoorsteen repareren. Waaronder het vervangen van lood, dit ter voorkoming van lekkages.