skip to Main Content

De waarmakers

Onze mensen maken het voor je, ons team van waarmakers! Een trotse club van jonge vakmensen, goed opgeleid, gemotiveerd en ze stoppen niet voordat je tevreden bent.

Ieder verstaat zijn vak en gaat geen uitdaging uit de weg. Met de waarmakers van Van Gorp kun je erop vertrouwen dat je project naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Geschiedenis

Aannemersbedrijf van Gorp is opgericht in 2000 door Gijs van Gorp. Het begon als een klusbedrijf en werd in 2003 een bouwbedrijf. Maar om zichzelf te kunnen onderscheiden van andere bedrijven, heeft Gijs zijn aannemerspapieren behaald bij het KOB en is het bedrijf in 2004 een aannemersbedrijf geworden.

In de bouwwereld worden hoge eisen gesteld aan aannemers. Vanwege zijn grote interesse in alle facetten van zijn werk, heeft Gijs een fulltime studie bij Avans hogeschool in Tilburg afgerond in 2007.

Sindsdien mag hij zich Ing. Gijs van Gorp noemen.

Het bedrijf anno 2022

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd bij opdrachtgevers en bedrijven, waarbij kwaliteit, meedenken met de opdrachtgever en service hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is sinds 2008 uitgebreid met personeel. Daarnaast werkt het bedrijf met vaste zzp-ers en vaste onderaannemers, zodat er een goed op elkaar ingespeeld team klaarstaat.

Je kunt het aannemersbedrijf contacteren voor nieuwbouw, renovaties, verbouwingen, bouwaanvragen en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen graag bij je langs om een passende offerte uit te brengen.

Onze ervaring leert dat onze opdrachtgevers het fijn vinden om een vast aanspreekpunt te hebben, die vervolgens op zijn beurt zorgt dat alle werknemers weten wat ze moeten doen en wanneer ze dat moeten doen. Op deze manier kan je verbouwing zo effectief mogelijk plaatsvinden en hoef je je geen zorgen te maken.

Wij coördineren en realiseren graag je woonwensen!

Back To Top