skip to Main Content

Familie van Schöll

Realisatie van een woonkeuken. Deze opdrachtgever had al langer de wens een woonkeuken te realiseren waarbij koken en eten in dezelfde ruimte belangrijk is. Een haard geeft een specifieke sfeer. De inrichting moet warmte en gezelligheid uitstralen.

De bestaande ruimte was te klein om een woonkeuken te realiseren, daarom is er gekozen om de keuken en de woonkamer samen te voegen. Er is gestart met het maken van verschillende ontwerpen om de eindsituatie visueel te krijgen. In deze ontwerpen is niet naar de constructieve beperkingen gekeken, maar puur naar wat het eindresultaat moet worden.

Om een grotere ruimte te creëren is de achtergevel verplaatst. De haard is een bepalend element en moest zowel vanuit de keuken als de woonkamer zichtbaar zijn. De ontwerpen zijn door Van Gorp constructief uitgewerkt, er is tevens een constructieberekening gemaakt want de opdrachtgever wilde geen zichtbare kolommen.

Voor de realisatie is een vaste prijs en planning afgesproken. Het project is door Aannemersbedrijf van Gorp volledig begeleid, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en binnen het gestelde budget uitgevoerd.

WAARGEMAAKT DOOR AANNEMERSBEDRIJF VAN GORP

DE ERVARING

Guus van Schöll

Het was een mooi proces en het eindresultaat is beter dan wij hadden verwacht. Het is een prachtige en lichte ruimte geworden waar wij graag zijn. Over alles is nagedacht waardoor wij geen zaken hebben waar je van zegt hadden we maar dit of dat… Tijdens de bouw is de overlast erg laag geweest. In overleg zijn er voorzieningen getroffen waardoor wij tot bijna het laatste moment redelijk normaal hebben kunnen wonen en met name het stof in de rest van de woning zeer beperkt is geweest. De bouwplaats is altijd aan het einde van de dag opgeruimd waardoor het geen grote bouwplaats is geworden. De vakmensen zijn vriendelijk en houden er rekening mee dat er ook nog gewoond wordt en dat er buren zijn. Alles bij elkaar was Van Gorp voor ons de juiste aannemer met oog voor het resultaat wat wij wilden zien.

Back To Top